11.06.2009

Social Web Blog

-Bun venit  la Medgidia!
*-Sa te fac un...trotuar...???

=*= Care,cum deschide o "carciumioara" iese la botu' animalului pe trotuar,ca tot este al nimanui...si liber ca la usa cortului.Doar muzeele nu sunt rentabile...

Un comentariu:

nartip spunea...

-Cu votu' asta noi o sa facem ca cei doi militieni olteni la specializare in America...O sa tot "gustam"din tot felu' de sisteme de vot si feluri de "aranjamente" pe liste,pe grade,pe dunga,pe fata,pe dos,pana o sa ne convingem ca este tot un "cacat"vorba alora cu el in mana.
=*=Militienii aia doi in America,au intrat intr-un saloon ordinar ca sa vada si ei cum e atmosfera pe acolo.Erau in ziua cand faceau investigatii pe cont propriu,erau urmariti din umbra de catre "instructorii"americani si la analiza li se spunea ce si cum trebuia sa faca...In saloon putea de-ti rupea nasu' si nu puteai sa distingi un miros anume.Au dat sa se posteze dupa usa si sa adulmece ce se petrece pe acolo.Ion a simtit ca a calcat in ceva,pentru ca a alunecat si era sa cada in altceva...-Ma Vasâle tu ce zici ca e asta,ma?
-Vasile:tu nu vezi ma ca e cacat?Si contradictia se lungeste:ba nu e,ba e,pana se hotarasc sa guste.Pe rand luau cu degetul si gustau...ba e cacat,ba nu e cacat...pana l-au terminat.
-Dupa aia au ajuns la concluzia ca totusi "a fost"un cacat si au primit confirmarea ca in acel timp vine unu' beat turta,ii imbranceste si se usureaza in acelasi loc...
-Si...din alegeri in alegeri,ne alegem cu...bleahhh.
********************************
-De pe blogul lui Ciutacu,Vorbe Grele.