08.10.2010

Privind lumea de sus...dar si de aici ... ===>>> enter

  

-De pe bloc...

                                                                          
BUN VENIT! <
-Va rog sa urmariti atenti zgomotul ambiental-de fond- si veti auzi latratul cainilor din oras,de parca acesta ar fi o stana si nu un Municipiu de grad II pentru care se percep taxe si impozite ca atare si nu ca pentru o stana -de oi-,in toiul zilei.Dar noaptea?...
>
-Aici,privind lumea,de "dincolo"...   http://www.youtube.com/embed/IpgOx9vQAds

4 comentarii:

nartip spunea...

-Cum iti spuneam si in mesajul privat,cred ca nu vrei sa ramai asa.Inceraca sa devii "cineva",dar cu adevarat si nu inchipuit,adica prin munca si invatatura,forme ale evolutiei care dau valoare existentei fiecaruia.Succes.

nartip spunea...

Sunt unii, buni “patrioti”, care se bat cu pumnul în piept si-ti amintesc cã românul în veci nu piere, cã au trecut pe aici neamuri barbare etc.Uitând, sãracii cã în Evul Mediu românii se hrãneau cu grâu si peste si nu cunosteau nici pelagra, nici sifilisul, nici alcoolismul. Uitând cã blestemul a început sã apese neamul nostru odatã cu introducerea secarei (la sfârsitul Evului Mediu), care a luat pretutindeni locul grâului. Au venit apoi fanariotii care au introdus porumbul – slãbind considerabil rezistenta tãranilor. Blestemele s-au tinut apoi lant. Mãlaiul a adus pelagra, evreii au adus alcoolismul (în Moldova se bea pânã în secolul XVI bere), austriecii în Ardeal si “cultura” în Pricipate au adus sifilisul. Pilotii orbi au intervenit si aici, cu imensa lor putere politicã si administrativã.
Toatã Muntenia si Moldova de jos se hrãneau iarna cu peste sãrat; cãrutele începeau sã colinde Bãrãganul îndatã ce se culegea porumbul si pestele acela sãrat, uscat cum era, alcãtuia totusi o hranã substantialã. Pilotii orbi au creat, însã, trustul pestelui. Nu e atât de grav faptul cã la Brãila costã 60-100 lei kilogramul de peste (în loc sã coste 5 lei), cã putrezesc vagoane întregi cu peste ca sã nu scadã pretul, cã în loc sã se recolteze 80 de vagoane pe zi din lacurile din jurul Brãilei se recolteazã numai 5 vagoane si se vinde numai unul (restul putrezeste), grav e cã tãranul nu mai mãnâncã, de vreo 10 ani, peste sãrat. Si acum, când populatia de pe malul Dunãrii e seceratã de malarie, guvernul cheltuieste (vorba vine) zeci de milioane cu medicamente, uitând cã un neam nu se regenereazã cu chininã si aspirinã, ci printr-o hranã substantialã
*********************************
-Mircea Eliade...

nartip spunea...

-Si uite ca am ajunge si noi sa-l mai vedem pe cupidon,ala cu sageata care ti-o trage in inima si tu in loc sa mori mai tare te infierbanti,de alerga fete dupa baieti si invers,ca la raliu.Ar avea si popa tatu ce sa cunune,sa boteze si am avea si noi pe unde sa ne ghiftuim.Raiul pe pamant ar fi.Am rezolva cu natalitatea cu copii reali-poate si sanatosi la cap- ne contaminati "calculatoristic" si nici "yahoistic,Faceboktistic" si alte contaminari d'astea.Brava natiune.Cand incepem?Iepoca aia noua,de.Aia noua.Ca suntem satui si de comunism si de capitalism si de internautii astia care ne-au tampit de tot,de am facut bataturi la fund din cauza lor.
********************************
-TVR,continuarea la energia nucleara de deasupra...

nartip spunea...

...intortocheate sunt caile Domnului...
-Ce nu stiu foarte multi dintre noi,este ca a fost,este si va fi nucleul de baza al securitatii.in sanul bisericii.Depinde de momentul istoric.Cei din comunism isi pun tarana in cap popindu-se (-stiau asta de la absolvire-)si muncesc pe mai departe pentru marirea bazei de sustinere a aceleasi scoli.Sunt multi calugari ofiteri acoperiti si invers.Insusi Daniel e general.-Nu exista in lume institutie de manipulare omeneasca mai puternica decat biserica,de orice fel,religia fiind doctrina cea mai puternica.Si ati vrea sa fie condusa de dealde terchea berchea?
***********************************
-TVR,preafericitul,preasfantul andreicut...